Zubair Production
Info@zubairradio.nl

Over Zubairradio

24/7 overal ter wereld

Wie zijn wij?

zubaiRRadio is vernoemd naar de zoon van de oprichter, de heer M.A.(Mohammed Aziz) Sahebdien.

De heer Sahebdien heeft medio september 2017 het initiatief genomen een multicultureel islamitisch radiozender op te richten. Hierbij is gedacht aan een radiozender waarbij voornamelijk in de Nederlandse taal wordt omgeroepen en uitgezonden. Daarnaast worden 24/7 recitaties uit de heilige Qur’aan, lofzangen en educatieve lezingen gepresenteerd.

Doelstelling

Islam staat onder andere voor liefde en eenheid. zubaiRRadio heeft als doelstelling om de liefde van de islam de verspreiden en daarmee een eenheid te creëren onder de moslims en niet-moslims.

Conform de overleveringen van de heilige profeet Muhammad, vrede Zij met Hem, is het een verplichting op zowel man als vrouw om vanaf de wieg tot het graf kennis te vergaren.

zubaiRRadio heeft  als doelstelling om op een educatieve manier kennis te vergaren en te verspreiden via de radiozender. Daarnaast wil zubaiRRadio ook op maatschappelijk- en sociaalniveau het één en ander kunnen betekenen voor de moslims in Nederland. Zo worden  er bijvoorbeeld politieke partijen geïnterviewd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de actuele maatschappelijke en politieke nieuwtjes in Nederland.

2 reacties

  1. Best Dating App 2022 schreef:

    ❤️ Amy is interested in your profile! Click Here: http://inx.lv/DbPG?h=ce1f81549cec8971f112bc4c85693dc4- ❤️

  2. Best Dating App 2022 schreef:

    ❤️ You have unread messages from Brenda (2)! Click Here: http://inx.lv/DBbu ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *